COTA 2 NBA 20.01.2021

519 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 02:00, ora Românie avem întâlnirea dintre Cleveland Cavaliers și Brooklyn Nets, iar in acest meci se așteaptă revenirea lui Kyrie Irving, după ce a ratat 7 jocuri din cauza problemelor personale. 
      Jarrett Allen și Prince Tauren își vor întâlni fosta echipa, ei fiind trimiși la Cleveland in tranzacția cu James Harden care a fost adus săptămâna trecută de la Houston și a implicat mai multe schimburi de jucatori.

      Kevin Durant are medii de 30,6 puncte, 7,1 recuperări și 5,7 pase decisive in medie pe meci.

     Cleveland este una din cele mai bune defensive din liga ce permite in medie 103,9 puncte pe meci și înscrie in medie 99,5 puncte.

     Cleveland a fost dependentă in acest sezon de Andre Drummond care și-a împlinit sarcinile ofensive ale echipei având medii de 19,3 puncte, 15,8 recuperi, fiind cel mai bun recuperator in acest moment din NBA și 2,9 pase decisive in medie pe meci.

      Apărarea lui Brooklyn permit in medie 113,1 puncte pe meci, fiind pe locul 22, in timp ce ofensiva generează 119,3 puncte in medie, iar după venirea lui Harden media sa a crescut cu el pe parchet la 123,5 puncte.

        Voi merge pe over in aceasta partida, Cleveland poate proteja panoul prin Drummond care este un monstru sub panou, dar putine echipe se pot apăra la acest trident format din: Durant, Irving și Harden care va obține libere pe tranziție din faulturi.

     Linia este la 216,5 puncte și este atât de scăzută pentru ca Cleveland este cea mai buna defensiva, dar cred ca in acest meci, totalul va trece peste cu mult, pentru ca apărarea lui Brooklyn este foarte slaba și gazdele pot obține puncte ușoare și totalul îl văd peste.

      Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Portland Trail Blazer și Memphis Grizzlies in Moda Center din Portland.

      Conducătorul de joc al celor de la Memphis este din nou pe parchet și ma aștept la un joc cu ritm ridicat între doua echipe care azi ma aștept sa marcheze multe puncte, având in vedere ca Portland suferă in defensiva fără cei dou pivoți titulari.

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate