Cota 2 NBA 16.06.2021

424 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA

      Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Philadelphia 76ers și Atlanta Hawks, partida ce se disputa in Wells Fargo Center din Philadelphia.

       Philadelphia joaca meciul 5 împotriva lui Atlanta și voi miza pe ei sa își depășescă linia de puncte azi, ma aștept sa înceapă puternic și dacă Joel Embiid(foto) va fi sănătos pe parcursul meciului nu îmi fac griji ca linia nu va fi depașită, Atlanta nu are jucător capabili sa îl blocheze sub panou. Philadelphia este cea mai buna ofensiva din play-off, ei au o medie de: 121 puncte, iar Joel Embiid este cel mai bun marcator al echipei cu o medie de: 27,4 puncte in medie pe meci, Tobias Harris este al 2-le-a marcator cu: 23,2 puncte și 8,8 recuperări in medie pe meci.

       Atlanta are o medie de: 107,1 puncte in medie pe meci și permite 106 puncte in play-off și ma aștept și azi ca defensiva sa permită celei mai bune ofensive din play-off sa își depășescă linia.

 

       Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Utah Jazz și Los Angeles Clippers, partida ce se disputa in Vivint Smart Home Arena din Salt Lake City.

        Utah este echipa cu cele mai multe victorii in propria arena in sezonul regulat, iar publicul pătimaș din Salt Lake City este fenomenal. Utah au o medie de 117,3 puncte in play-off, iar cel mai bun jucător al lor este Donovan Mitchell cu o medie de: 32,9 puncte in play-off, iar Rudy Gobert este cel mai bun recuperator din NBA cu o medie de: 12,8 recuperări, in timp ce Mike Conley este cel mai bun pasator al echipei, el nu va juca azi.

       Utah este echipa care arunca cel mai bine de la linia de 3 puncte din liga, ei au o medie de 17,4 reușite pe meci, dar la eficienta este a doua cu 41,1%.

         Clippers au o medie de: 113,5 puncte in play-off și permite o medie de 107,4 puncte in medie pe meci.

         Clippers este condusă de Kawhi Leonard cu medii de: 30,4 puncte care nu va juca azi, iar Paul George este al 2-le-a marcator al echipei cu: 24,9 puncte. Ei au o medie de: 14,1 triple pe meci, iar eficienta in play-off este de: 39%.
      Pariul meu este pe echipa gazda sa își depășescă linia de puncte;

 

Cota bilet : 1,92;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate