Cota 2 NBA 18.06.2021

372 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

  •      Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Atlanta Hawks și Philadelphia 76ers, partida ce se disputa in State Farm Arena din Atlanta.
  •       Philadelphia este in pericol de eliminare și cred ca acest meci va fi unul intens in care acest total nu va trece, miza eliminări pentru Philadelphia va face meciul mult mai intens in care apărările își vor spune cuvântul și ma aștept ca totalul sa nu treacă peste.
  •       Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Clippers și Utah Jazz, partida ce se disputa in Staples Center din Los Angeles.
  •      Clippers au avut o medie de 116 puncte in Staples Center și ma aștept la un meci mare din partea lui Utah și cred ca pe final vom avea un meci echilibrat, iar faulturile de pe final ne pot ajuta sa împingă totalul cu mult peste. De asemenea Utah este pe locul 1 in liga la linia de 3 puncte cu o medie de: 17,7 triple in medie pe meci și pe locul 2 ca precizie cu: 40,6%, in timp ce Clippers este pe locul 4 cu: 14,3 triple in medie pe meci, iar ca precizie se afla pe locul 5 cu 39,1%

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate