Cota 2 NBA 20.10.2021

456 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Memphis Grizzlies și Cleveland Cavaliers, partida ce se dispută in FedExForum din Memphis.

       Cleveland a avut un sezon nereușit anul trecut, dar in acest sezon exista speranța, au jucatori tineri și au adăugat câțiva veterani la echipa. 
      Collin Sexton a avut in medie 24,3 puncte sezonul trecut in timp ce Darius Garland a avut 17,5 puncte. Jarrett Allen va fi centrul lor, având medii de 13,2 puncte și 9,9 recuperări, de asemenea Evan Mobley a arătat bine in presezon și sunt așteptări de la el. De asemenea Cleveland are o banca solida: veteranul Kevin Love și nou venitul Lauri Markkanen de la Bulls, Ricky Rubio are o experiența vasta in NBA.

       Memphis are un lot bun și-a păstrat in mare măsura lotul de anul trecut, dar la schimbat pe Jonas Valanciunas care a fost al 3-le-a marcator al echipei și lider la recuperări cu 12,5 recuperări in medie, cu Steven Adams și aici cred ca este o pierdere pentru Memphis. Cred ca Cleveland pot acoperi linia, este prea sus, Cleveland are un lot talentat și poate oferi o ofensiva bună.

      Începând cu ora 05:00, ora României, Moda Center din Portland găzduiește întâlnirea dintre Portland Trail Blazers și Sacramento Kings.

       Sacramento are un nou antrenor și vor sa atace play-off-ul in acest sezon, nu au ajuns de 15 ani in play-off, iar o parte din probleme lor a fost apărarea, ambele echipe sunt echipe de scor și pot oferi spectacol. Voi lua pe Sacramento sa acopere lini, posibil ca Portland sa câștige, dar nu la peste 10 puncte, Sacramento a adăugat in lista pe Davino Mitchell, candidat la premiul de: “ Rockie of the Yeat”. Ma aștept ca Sacramento da acopere linia, au câștigat in presezon, dar acel meci nu are nici o valoare pentru ca Portland a odihnit și a limitat in minute titularii.

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate