Cota 2 NBA 29.10.2021

378 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Denver Nuggets și Dallas Mavericks, partida ce se disputa in Ball Arena din Denver.

      Dallas este condusă de Luka Doncic (foto) cu o medie de: 24 de puncte, 9,2 recuperări și 7,8 pase decisive, e posibil sa fie fără Kristaps Porzingis azi, dar nu stim statul sau încă.

       Denver sunt dependenți de centrul lor Nikola Jokic care este listat cu o accidentare la genunchi, el are medii de: 26,8 puncte, 13,5 recuperări și 4,5 pase de decisive, el a jucat doar 15 minute in ultimul meci cu Utah fiind nevoit sa părăsească terenul și nu are accidentare gravă.

        Ambele echipe sunt apărări solide, Dallas sunt mai buni decât sezonul trecut in defensiva, iar statutul lui Jokic este incert azi și ma face sa îmi înclin pariul spre Dallas sa acopere linia, nu va aștepți nici la puncte, ambele nu au cifre bune de la linia de 3 puncte, sunt in medie cu aproximativ 33 % .

      Începând cu ora 05:30, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și Cleveland Cavaliers, partida ce se disputa in Staples Center din Los Angeles.

       Cleveland vin după 3 victorii mari cu: Atlanta, Denver și Clippers in ultimul meci aici in Staples Center, ei nu au fost nevoiți sa călătorească.

       Statutul lui LeBron James este incert pentru azi, Westbrook a făcut prea multe greșeli (10 turnover-uri) in meciul pierdut din Oklahoma și va mai dura pana se încheie relațiile de joc cu ceilalți jucatori, așa sa întâmplat și sezonul trecut in Washinghton.

      Cleveland sa aparat bine in ultima perioada și nu a permis in ultimele 3 victorii sa treacă de 95 de puncte nici unei echipe, LeBron James are o accidentare la glezna plus câteva absente importante in tabăra celor de la Lakers și cred ca Cleveland pot acoperi linia. 

Cota bilet : 1,95;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate