Cota 2 NBA 08.11.2021

373 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Memphis Grizzlies și Minnesota Timberwolves, partida ce se dispută in FedExForum din Memphis.

        Minnesota are o medie de 102,2 puncte in medie și permit in medie 106 puncte, ei vin după o serie de 4 jocuri pierdute, serie pe care a jucat-o pe teren propriu și acum vin intr-o deplasare pe terenul lui Memphis, care este cotată ca a 15-a ofensiva din liga cu 108,2 puncte in medie, ei sunt pe locul 12 ca precizie de la 3 puncte in timp ce Minnesota se afla pe 26 in liga ca precizie.

        Minnesota este posibil sa fie și azi fără Russel care este al 3-le-a marcator și cred ca Memphis se pot impune azi.

        Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Sacramento Kings și Phoenix Suns, partida ce se disputa in Golden 1 Center din Sacramento.

         Phoenix vin după o serie de 4 victorii, întâlnește pentru a doua oară Sacramento in acest sezon, iar Regii sau impus pe terenul lui Phoenix in acest sezon cu 107-110, Phoenix nu au fost o apărare buna in acest început de sezon, sunt pe locul 21 in liga ca apărare și permit 109,9 puncte in medie, au permis 117 in ultimul meci și va și mai greu sa își imbunătățească defensiva, pentru ca  centrul Phoenix DeAndre Ayton este accidentat la picior și nu va juca.

      Chiar dacă Sacramento vine in noapte consecutiva cred ca se pot lupta la victorie azi, sunt o echipa tânăra și talentată, au avut a doua medie de puncte din liga, 113,2 puncte in medie pe meci înainte de meciul de aseară când au marcat 91 cu Indiana și acum media este de 111, dar cred ca vor înscrie suficient încât sa acopere linia și Phoenix vor avea probleme in defensiva fără centrul lor titular.

Cota bilet : 1,92;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate