Cota 2 NBA 10.11.2021

269 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cita 2 NBA;

      Începând cu ora 04:00, ora României avem întâlnirea dintre Denver Nuggets și Indiana Paccers, partida ce se disputa in Ball Arena din Denver.

        Denver are o medie de: 101,9 puncte și defensiva permite 98,5 puncte, este prima ca defensivă, in timp ce Indiana are o medie de: 109,2 puncte și este pe locul 13, iar defensiva permite 109,5 puncte fiind pe locul 23 in liga.

        In cele 5 meciuri jucate de Denver acasă, 4 au fost de sub puncte, iar pentru azi nu se vor putea baza pe cel mai bun jucător, Nikola Jokic care este suspendat pentru acest meci dupe ce in ultimul meci a avut un conflict cu Mark Morris, ambii fiind eliminați. De asemenea nu vor juca J. Murray si Michel Porter, practic le lipsesc primi 3 marcatori si ma aștept ca randamentul ofensiv sa scadă la acest meci si totalul sa nu treacă.

        Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Golden State Warriors și Minnesota Timberwolves partida ce se disputa in Chase Center din San Francisco.

          Meciul 2 voi lua punctele, Stephen Curry a fost fenomenal in ultimul meci având 50 de puncte, 7 Recuperări și 10 pase decisive, el are o medie de: 27,6 puncte in medie pe meci, la Minnesota a revenit D’Angelo Russell, in ultimul meci a marcat 30 de puncte și ma aștept ca ambele echipe sa înscrie suficient încât sa ducă totalul peste.

Cota bilet : 1,90;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate