Cota 2 NBA 19.11.2021

348 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

       Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Boston Celtic și Los Angeles Lakers, partida ce se disputa in TD Garden din Boston.

         Boston are o medie de: 106,7 puncte și permite in medie 106,4 puncte, in timp ce Lakers au o medie de: 109,3 puncte și defensiva permit in medie: 112,3 puncte.

        LeBron James a ratat ultimele 7 meciuri ale lui Lakers și rămâne la decizie in timpul meciului pentru azi, nu știm dacă va evolua azi, dar este cert ca fără el Lakers are ritm ofensiv, este a doua echipa din liga ca ritm in momentul de fața și asta se datorează lui Westbrook care aleargă in lipsa lui LeBron James, iar cu el pe parchet Lakers are ritm, el petrece peste 30 minute pe parchet, de asemenea cifrele lui Boston se vor mari o data ce Jaylen Brown revine și el pe parchet, care e posibil sa revină azi, este o decizie in timpul meciului.

         Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Sacramento Kings și Toronto Raptors, partida ce se disputa in Golden 1 Center.

          Sacramento au o medie de: 110,7 puncte și defensiva permite 110,5 puncte, in timp ce Toronto înscriu in medie 105,8 puncte și permit 106,1 puncte in medie pe meci.

          Sacramento sunt o echipa tânăra și talentata, defensiva lor se clasează pe locul 25 in liga, iar Toronto vin in noapte consecutiva și vor resimțiți oboseala, ma aștept ca totalul sa treacă și ambele defensive sunt permisive iar in ultimele meciuri totalul dintre ele a trecut și cred ca și azi poate trece.

Cota bilet : 1,96;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate