Cota 2 NBA 23.11.2021

346 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre New York Knicks și Los Angeles Lakers, partida ce se disputa in Madison Square Garden din New York.

         Voi miza pe over la întâlnirea dintre New York Knicks și Lakers care nu îl va avea pe LeBron James pe parchet azi, el trebuie sa execute o etapa de suspendare după ce și-a lovit un adversar cu palma in ultimul meci disputat la Detroit, fiind vorba de pivotul gazdelor, Isaiah Stewart. De asemenea o informație de ultim moment este anunțată de Lakers ca Anthony Davies fiind posibil sa nu joace, el are simptome de gripa și nu sunt specifice Covid, in timp ce Carmelo Anthony se reîntoarce in Madison Square Garden unde a fost un star pt gazde, el fiind și pentru Lakers in acest moment.

         New York au o medie de: 107,3 puncte și apărarea permite 106,8 puncte, in timp ce Lakers au o medie de: 109,9 puncte și permit 113,4 puncte.

         Lakers sunt a doua echipa din liga ca ritm, fără LeBron James și azi pe parchet, Westbrook ma aștept sa alerge și sa mențină un ritm ridicat pentru Lakers, de asemenea gazdele joaca mult mai ofensiv fata de sezonul anterior și încearcă mult coșul de 3 pct. Ma aștept ca gazdele sa își îmbunătățească defensiva cu trecerea timpului dar in momentul de fata ambele echipe sunt împinse pentru un pariu de over.

         Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Portland Trail Blazers și Denver Nugget, partida ce se disputa in Moda Center din Portland.

          Portland este cu tot lotul complet pentru azi, in timp ce Denver este fără cei 3 mai buni marcatori ai săi, Michel Porter și Jamal Murray nu vor juca asta e cert, într-adevăr Jockic care este MVP-ul sezonului trecut este discutabil pentru azi cu o accidentare la mâna și nu a jucat in ultimele 2 meciuri posibil sa nu îl avem nici azi pe parchet și atunci Portland va avea o misiune mai ușoară.

         Portland are o medie de: 109,9 puncte și permit 109,2 puncte, in timp ce Denver înscriu in medie: 102,6 și permit 101,6 puncte. 
          Portland este o echipa care nu pune preț pe apărare, ei acorda prioritate atacului care se afla pe locul 9 in liga, este una din cele mai precise echipe din liga de la linia de 3 puncte și ma aștept sa treacă totalul peste, indiferent dacă joaca sau nu Jockic pentru Denver.

Cota bilet : 1,90;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate