Cota 2 NBA 26.11.2021

366 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

       Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Orlando Magic si Chicago Bulls, partida ce se disputa in Amway Center din Orlando.

         Mizez pe Chicago sa câștige azi la 4 puncte, Orlando este intr-o serie de 4 eșecuri consecutive, au probleme de lot, iar la Chicago sa întors după accidentare și fostul star Orlando, Nicola Vucevic care va juca contra fostei sale echipe și așteptați-vă sa își depășescă media. Ma aștept ca Chicago sa câștige azi.

         Începând cu ora 04:00, ora României avem întâlnirea dintre Denver Nuggets și Milwaukee Bucks, partidă ce se disputa in Ball Arena din Denver.

          Denver nu traversează o perioada buna, MVP-ul sezonului trecut Nikola Jokic este accidentat, el este cel mai bun jucător din lotul Denver, de asemena Jamal Murray și Michel Porter Jr nu evoluează nici ei, in timp ce Millwaukee se poate baza pe Khris Midelton și Jrue Holiday.

        Denver nu sa descurcat bine de la 3 puncte in acest sezon, ei trag cu 32,3% fiind pe ultimele locuri și vor caută sa încetinească jocul, posibil sa revină Jokic azi și cred ca totalul nu va trece peste.

Cota bilet : 1,96;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate