Cota 2 NBA 30.11.2021

330 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

       Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Phoenix Suns și Golden State Warriors, partida ce se disputa in Footprint Center din Phoenix Arizon.

        Phoenix are o medie de 112,6 puncte in medie pe meci și permit: 105 puncte in medie, in timp ce Golden State înscriu 114 puncte in medie pe meci și permit 100,4 puncte.

       Aceste doua echipe sunt cele mai in forma echipe din liga, Phoenix este intr-o serie de 16 victorii consecutive, in timp ce GSW conduce conferința de Vest cu 18 victorii din cele 20 de meciuri disputate, de asemenea GSW va fi cât de curând in formula completă, Klay Thompson a fost autorizat sa se antreneze in formula completa și din câte am citit a fost repartizat sa joace in G League, echipa satelit Santa Cruz Warriors, este estimată revenirea lui peste o luna aproximativ, iar James Wieseman este așteptat și el sa fie autorizat de medici sa înceapă antrenamentele in formula de 5.

        Ambele echipe joaca foarte bine in acest moment,  media lui GSW in deplasare scade la 109,9 puncte, iar media lui Phoenix acasă este de: 112,4 puncte și apărea gazdelor îi pot limita pe Curry și compania sub media lor, de asemenea 8 din ultimele 10 întâlniri au fost sub media punctelor. Phoenix joaca un baschet grozav, iar acest meci va dovedi cine este cea mai buna echipa din liga, Chris Paul și Devin Booker formează in momentul de fata unul din cele mai bune tandemuri din NBA, de asemenea DeAndre Ayton este unul din cei mai buni pivoți din liga și este nevoie de agresivitatea sa in jocul de sub panou.

      Ma aștept la un meci echilibrata in care totalul sa nu treacă și voi lua puncte sub (under) in meci.

       Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Portland Trail Blazers și Detroit Pistons, partida ce se disputa in Moda Center din Portland.

         Portland are o medie de: 110,4 puncte și apărarea permite 110,9 puncte in medie pe meci, in timp ce Detroit înscriu in medie 99 de puncte pe meci in medie și permit 108,2 puncte.

         Portland continua sa fie îngrozitori in deplasare, au o singura victorie in deplasare la Houston, care este una din cele mai slabe din liga, vin sa joace din nou acasă după o serie de 3 jocuri in deplasare pe care le-a pierdut, iar in propria arena se simt cel mai bine, au un singur eșec și 9 victorii care sunt toate consecutive in Moda Center.

         Detroit este in reconstrucție, se afla intr-o serie de 6 eșecuri consecutive, este condusă de tânărul jucător Jeremi Grant, au avut prima opțiune Draft in acest sezon prin Cade Cuninigham care continua sa se adapteze la jocul din NBA .

        Portland vina la acest meci in noapte consecutiva, Detroit a avut o zi in plus de odihna și sunt intr-o serie de 5 deplasări, vin după un meci greu la Lakers in care tânărul pivot Isaiah Stewart a fost huiduit toată noaptea după ce săptămâna trecută a fost in conflict cu LeBron James și cred ca nu pot limita ofensiva celor din Portland care înscriu acasă in Moda Center 116 puncte in medie pe meci și au o precizie de 40% la linia de 3 puncte, iar Detroit in deplasare permit 110 puncte.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate