Cota 2 NBA 04.12.2021

325 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 03:30 ora României avem întâlnirea dintre Dallas Mavericks și Memphis Grizzlies, partida ce se disputa in American Airlines  Center din Dallas.

          Luka Doncic cu o durere la glezna stânga nu va evolua pentru Dallas azi, de asemenea Kristaps Porzingis are o accidentare la genunchi și nu va evolua nici el azi, iar Willie Conley – Stein este învoit de club și nu vor evolua pentru Dallas, in  timp ce Memphis nu îl va avea pe starul sau J. Morant.  Memphis sa descurcat foarte bine de la accidentarea starului sau și cred ca pot acoperi linia. Nu îi văd bine pe Dallas fără principalul marcator Luka Doncic si Kristaps Porzingis.

         Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Portland Trail Blazers și Boston Celtic, partida ce se disputa in Moda Center din Portland.

           Portland vor fi azi fără cel mai bun marcator al lor, Damien Lillard (foto) și acest aspect va afecta ofensiva echipei, cred ca vom avea un meci de efort fizic, iar Boston începe sa aibă lotul valid si Brown se va alătura si el echipei si cred ca au șansa azi la victorie in Moda Center. Voi miza pe Boston sa acopere linia.

Cota bilet : 1,96;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate