Cota 2 NBA 08.12.2021

313 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

        Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Charlotte Hornets și Philadelphia 76ers partidă ce se dispută in Spectrum Center din Charlotte.

          Charlotte are o medie de: 115,8 puncte și apărarea permite in medie 116,3 puncte in timp ce Philadelphia înscrie in medie 107 puncte și apărea permite 105,9 puncte. Aceste doua echipe sau întâlnit ultima oară acum 2 zile tot aici in și Philadelphia sa impus cu 124-127 după prelungiri.

        Charlotte este pe primul loc in NBA ca ofensiva și este cea mai slaba defensiva din liga, ma aștept ca ambele sa înscrie suficient încât sa ducă și azi totalul peste.

          Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Sacramento Kings și Orlando Magic, partidă ce se dispută in Golden 1 Center din Sacramento.

         Orlando a câștigat un singur meci din ultimele 10 meciuri și acum întâlnesc Sacramento care vine după doua victorii cu Clippers. Sacramento au avut un program dur cu echipe de top in ultimele meciuri, ma aștept sa domine meciul azi și cred ca pot câștiga aceasta partida azi, Orlando are probleme de lot și nu cred ca pot emite azi pretenții la victorie.

Cota bilet : 1,95✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate