Cota 2 NBA 15.12.2021

376 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

       Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Cleveland Cavaliers și Houston Rockets, partida ce se disputa in Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland.

        După ce a fost cea mai slaba echipa din liga, Houston a câștigat 8 din ultimele 10 meciuri ale sale și se confrunta cu ceva probleme de lot, iar acum întâlnește o echipa solida defensiv, Cleveland au câștigat 8 din ultimele 10 meciuri și îl au pe Sexton indisponibil tot sezonul.

        Houston au o apărare slaba ce permite 112,6 puncte, sunt pe locul 28 in NBA ca defensiva și întâlnesc a doua defensiva din liga, ce permite 101,9 puncte și acest aspect a fost cheia succesului lor din acest sezon. Darius Garland (foto) este cel mai bun jucător din tabăra gazdelor cu o medie de: 18,9 puncte in medie pe meci, Jarrett Allen este cel mai bun recuperator cu 11,1 recuperări in medie pe meci și al 2-le-a marcator al echipei cu 17,3 puncte in medie pe meci.

          Cleveland a jucat bine in meciurile de acasă și ma aștept sa câștige meciul de azi și sa acopere linia.

        Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Dallas Mavericks și Los Angeles Lakers, partida ce se dispută in American Airlines Center din Dallas.

        Dallas are o medie de: 104,4 puncte și apărarea permite 104,5 puncte in timp ce Lakers înscriu in medie 111,3 puncte și permit 111,5 puncte.

          Dallas vor fi fără starul lor Luka Doncic, au inscris fără el in ultimul meci 120 de puncte, dar Hornets este cea mai slaba defensiva, întâlnesc acum Lakers care este cu Anthony Davis cu o decizie înainte de meci și Lakers obișnuiește sa încetinească ritmul, chiar dacă au o medie ridicată de puncte permise ei se vor îmbunătăți defensiv pe parcursul sezonului, ambele au probleme de lot și nu cred ca totalul va trece azi peste.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate