Cota 2 NBA 18.12.2021

394 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

        Începând cu ora 02:30, ora Românie avem întâlnirea dintre Brooklyn Nets și Orlando Magic, partida ce se disputa in Barclays Center din New York.

         Voi miza pe under la întâlnirea dintre Brooklyn și Orlando, ambele echipe sunt decimate de accidentări și C-19, ma aștept sa câștige Brooklyn azi, au o echipa mai tânăra și resurse pentru a aduce tineri de la echipa a doua, Kyrie Irving (foto) a fost creditat sa revină alături de echipa și sa joace in meciurile din deplasare, el nu este eligibil sa joace in New York și Toronto datorită măsurilor sanitare, dar managerul echipei a declarat ca după ce a vorbit cu antrenori, jucatori și Staful echipei el va putea evolua datorită situației cu care se confrunta echipa. El va trebuii testat in fiecare meci, timp de 5 zile pana sa joace, au semnat de curând cu James Ennis și Shaquille Harrison pentru un contract pe 10 zile, echipele sunt complet schimbate, nu va fi chimie de joc și nu văd sa avem un meci cu puncte și voi lua punctele sub in meci.

         Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Oklahoma City Thunder și Los Angeles Clippers, partida ce se dispută in Paycom Center din Oklahoma.

        Ma aștept ca Clippers sa câștige azi, ei au o medie de: 106,1 puncte și defensiva permite in medie: 104,9 puncte, întâlnesc o echipa care nu a câștigat ultimele 3 meciuri in propria arena și ofensiva înscrie 99 de puncte pe meci și apărarea permite 108,3 puncte pe meci.

       Chiar dacă Paul George va rata și azi meciul, Clippers sa descurcat bine fără el, ei sunt o echipa defensiva solida și ma aștept sa câștige meciul.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate