Cota 2 NBA 21.12.2021

484 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

       Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre New Orléans Pelicans și Portland Trail Blazers, partidă ce se dispută in Smoothie King Center din New Orleans.

          Pelicans nu l-au avut tot sezonul pe cel mai bun jucător al lor, Zion Wiliamson, iar Brandon Ingram și-a asumat sarcina ofensiva, de asemenea Portland nu are al 2-le-a marcator al sau, CJ McColum care încă se reface după un plămân afectat, iar cel mai bun marcator D. Lillard este cu o decizie in timpul meciului pentru azi.

          Portland nu sa descurcat bine departe de Moda Center, au doar 2 victorii in deplasare, dacă Lillard nu va juca, Pelicans vor avea o șansa la victorie azi. Ma aștept ca gazdele conduse de Ingran și Valanciunas sa acopere linia indiferent dacă joaca sau nu Lillard.

          Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și Phoenix Suns, partida ce se disputa in Staples Center.

          Lakers are o medie de: 110,5 puncte și apărarea permite in medie 111,3 puncte in timp ce Phoenix înscrie in medie 111,9 puncte și apărea permite 104,6 puncte.

          Phoenix este una din cele mai solide echipe din liga, au doar doua eșecuri in actuala stagiune și întâlnește Lakers care este afectată de boala și accidentări. Ma aștept ca totalul sa nu treacă peste.

Cota bilet : 1,90;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate