Cota 2 NBA 23.12.2021

394 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

        Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre New York Knicks și Washington Wizards, partida ce se disputa Madison Square Garden din New York.

             New York are o medie de: 105,8 puncte și apărarea permit in medie 106,9 puncte, in timp ce Washington înscriu in medie: 105,6 puncte și permit in medie: 108,1 puncte.

           New York este pe locul 26 in liga ca ritm, antrenorul lor Tom Thibodeau este cunoscut cu filozofie de joc defensiva, de asemenea gazdele sunt fără jucatori cheie din cauza protocoalelor in afara lotului, Washington sau îmbunățit și ei din punct de vedere defensiv in acest sezon și așteptați-vă la un joc in care totalul sa nu treacă.

            Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Golden State Warriors și Memphis Grizzlies, partida ce se disputa in Chase Center din San Francisco.

             Memphis este una din echipele surpriza ale acestui sezon, Ja Morant (foto) sa întors la echipa după o accidentare, dar echipa sa descurcat foarte bine și fără el, ei nu au probleme mari de lot, in timp ce GSW sunt fără 2 titulari: J. Poole și A. Wiggins in timp ce Igiadala și Kuminga sunt cu decizii înainte de startul meciului, iar Klay Thompson și Wiseman nu au jucat in acest sezon.

           Ma aștept ca Memphis sa acopere linia, ei au învins GSW in acest sezon in Chase Center și vin după 2 meciuri pierdute, ei sau descurcat mai bine in meciurile dindeplasare fata de propria arena unde au 8 eșecuri, iar in deplasare doar 5 eșecuri. 

Cota bilet : 1,90;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate