Cota 2 NBA 28.12.2021

522 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

       Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Miami Heat și Washington Wizards partida ce se disputa in FTX Arena din Miami.

         Miami are o medie de: 107 puncte și defensiva permite 103,1 puncte in timp ce Washington înscriu in medie 105,8 puncte și apărarea permite in medie 108,7 puncte.

         Ambele echipe au probleme de lot, Miami are probleme și cu antrenorii asistenți din cauza virusului, de asemenea echipa este clasata pe locul 28 in liga ca ritm și ma aștept la un joc fizic in care totalul sa nu treacă peste.

         Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Minnesota Timberwolves și New York Knicks partida ce se disputa in Target Center din Minneapolis.

         Minnesota are o medie de: 108,8 puncte și permit in medie 109,2 puncte in timp ce New York înscriu 106 puncte și permit 106,8 puncte in medie.

           Ambele echipe sunt afectate de virus, Derrick Rose (foto) a fost operat și va lipsi pana la 2 luni pentru Knicks, in timp ce gazdele au starurile sale sub protocoale boli și nu știm dacă vor reveni azi, Anthony Edwards este posibil sa revină, dar rămâne cu decizie in timpul meciului din ce am citit, el are medii de: 22,1 puncte, dar nu e sigur, in timp ce Towns care este cel mai bun marcator cu medii de: 24,5 puncte este posibil sa nu joace, in timp ce D’Angeleo Russell  are este al 3-le-a marcator cu 18,7 puncte este listat in afara jocului azi. Fără cei 3 cei mai buni marcatori ai săi, celor din Minnesota le va fi greu sa își atingă media si cred ca totalul nu va trece azi peste.

       

Cota bilet : 1,93;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate