Cota 2 NBA 01.01.2022

473 views

Sursă foto : Golden State Warriors via Twitter;

Cota 2 NBA;

        Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Detroit Pistons și San Antonio Spurs, partidă ce se dispută in Little Caesars Arena din Detroit.

           Voi miza pe San Antonio sa se impună azi in fata unei echipe care a fost puternic afectată de boala. Doi dintre cei mai buni jucatori rămân in continuare in carantina, opțiunea Draft nr 1, Cade Cunningham și Jeremi Grant, de asemenea au fost nevoiți sa semneze cu 7 jucatori un contract de 10 zile pentru a putea juca, la un moment dat au avut doar 4 jucatori disponibili din lista lor obișnuita la rotație de 15 jucatori. Detroit au o singura victorie din ultimele 19 meciuri și nu cred ca pot câștiga azi. 

           Începând cu ora 04:00, ora României avem întâlnirea dintre Utah Jazz și Golden State Warriors, partida ce se disputa in Vivint Smart Home Arena din Salt Lake City.

         Utah Jazz are o medie de: 116 puncte și apărarea permite 105,7 puncte in medie, in timp ce GSW înscrie in medie 110,9 puncte și apărarea permite in medie 100,9 puncte.

         GSW sunt conduși de Stephen Curry care are o medie de: 27,7 puncte in medie pe meci și sunt a 11 ofensiva din liga cu cele 110,9 puncte in medie pe meci, in timp ce Utah sunt una din cele mai bune ofensive din liga cu o medie de: 116 puncte pe meci și ma aștept ca ambele echipe sa aibă ritm încât sa împingă totalul peste.

Cota bilet : 1,92;❌

Statistica lunii Decembrie Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate