Cota 2 NBA 04.01.2022

294 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Mizez pe doua speciale la Cota 2 NBA, Indiana este cu o lista lunga de accidentați, sau in carantina, Malcolm Brogdon, Chris Duarte, Isaiah Jackson, Jeremy Lamb, TJ McConnell și TJ Warren nu vor juca, iar Caris LeVert nu stim dacă revine. Cel mai bun marcator in acest moment disponibil este Domantas Sabonis cu o medie de: 18,4 puncte pe meci și 12 recuperări.

        O ciocnire cu New York va trebuii sa genereze și azi recuperări in dreptului lui Sabonis, el este unul din cei mai buni recuperatori din liga și media sa este de 12 recuperări pe meci, dar cu o lista scurta pentru Indiana el va beneficia de minute in plus, in ultimul meci cu Cleveland a înscris 32 de puncte și a avut 13 recuperări și cred ca și întâlnirea de azi cu o echipa fizica va produce si azi recuperări peste media sa.

          Meciul 2 mizez pe Russell Westbrook sa între în Double Double in acest meci, el obișnuiește sa înregistreze triple double, adică cel puțin 10 puncte, 10 recuperai și 10 pase decisive și dacă va obține cel puțin doua dintre acestea el intra in Double Double. Când vine vorba de cifre, aici vine vorba de Russell Westbrook, nici un jucător nu a înregistrat atât de multe triple double in NBA și ma aștept ca și azi sa obțină Double Double, el este genul de jucător care aleargă de la un capăt la altul al terenului, înscrie, pasează și recuperează in același timp, într-adevăr comite și multe erori nepermise dar este un jucător atletic, iar genul de echipa pe care o întâlnește azi îi permite sa înregistreze și azi cifre, Sacramento este o echipa tânăra care aleargă și impune un joc mai alert. Mizez pe Westbrook sa între și azi in Double Double.

 

  

Cota bilet : 2,09;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate