Cota 2 NBA 05.01.2022

526 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

       Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Indiana Pacers și Brooklin Nets, partida ce se dispută in Bankers Life FieldHouse din Indianapolis.

        Kyrie Irving va fi disponibil pentru Brooklyn in meciurile din deplasare cu excepția călătoriei in Canada, el a ales sa nu se vaccineze și nu a evoluat in acest sezon și conform statului New York nu poate evolua in meciurile de acasă , echipa a decis sa fie reprimit in lot și azi își va face debutul, de asemenea Aldridge revine și el de azi, singura absenta notabila va fi shooter-ul Joe Harris care are o accidentare la gleznă și va fi disponibil peste doua săptămâni.

         Indiana este cu o lista lunga de jucatori indisponibili din cauza accidentărilor, iar 7 sunt in carantina, de asemenea ei vin in noapte consecutiva și au 5 înfrângeri consecutive, au indisponibil cel mai bun marcator al lor, al 2-le-a marcator Sabonis și-a exprimat dorința de curând de a fi transferat.

         Cu Irving înapoi in linie ma aștept ca Brooklyn sa răspundă solid in fata unei echipe obosite și cu o lista scurta, într-adevăr nu știm de chimia celor 3 mari jucatori Brooklyn (Durant, Harden, Irving) cu Irving înapoi, dar am încredere ca Brooklyn va raspunde solid azi, ei sunt odihniți și pot câștiga fără probleme.

         Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Sacramento Kings și Atlanta Hawks partidă ce se dispută in Golden 1 Center din Sacramento.

           Meciul 2 mizez pe Sacramento sa acopere linia , ei au învins Miami in ultimul meci acasă, întâlnesc Atlanta care este cu probleme de lot, in timp ce Sacramento sunt o echipa sănătoasă in momentul de fața și joaca un baschet bun și ma aștept sa acopere linia.

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate