Cota 2 NBA 09.01.2022

502 views

Sursă foto : Chicago Bulls via Twitter;

Cota 2 NBA;

        Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Dallas Mavericks și Chicago Bulls, partida ce se disputa in American Airlens Center din Dallas.

          Dallas are o medie de: 105,6 puncte și permit 103,4 puncte, ei sunt pe locul 3 ca defensiva, in timp ce Chicago înscrie in medie 111,3 puncte ceea ce îi clasează pe poziția 5-a in liga ca ofensiva și permit o medie de: 107,4 puncte. Dallas nu îl va avea pe omul sau mare Kristaps Porzingis, de asemenea B. Marjanovic nu va fi nici el disponibil alături de Cautley-Stein si Isaiah Thomas având Covid. 
          Luka Doncic este indisponibil cu o decizie in timpul meciului, dar in opinia mea si din ce am citit in proporție de 90% va juca.

          Chicago au fost fenomenali in ultima perioada cu: DeMar DeRozan și Zach LaVine (foto) ei sunt pe primul loc in conferința de Est și sunt intr-o serie de 9 victorii, iar cu Vucevic sub panou sunt mult mai puternici, Dallas nu are jucator care sa îi facă fata, Porzingis și Marjanovic sunt in carantina, iar Ball sa întors pentru Chicago și vor avea un ritm mult mai ofensiv cu el in linie.

          Începând cu ora 04:00, ora României avem întâlnirea dintre Portland Trail Blazers și Sacramento Kings, partida ce se disputa in Moda Center din Portland.

             Portland nu este intr-o forma buna, ei au pierdut 4 din ultimele 5 jocuri pe teren propriu și nu vor fi semne de îmbunătățire, principali marcatori nu vor fi le parchet CJ McColum și Damian Lillard, ei permit 113,3 puncte in medie și nu văd sa limiteze pe Sacramento și sa acopere handicapul. Voi merge cu Sacramento sa acopere linia.

Cota bilet : 1,90;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate