Cota 2 NBA 28.01.2022

218 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Miami Heat și Los Angeles Clippers, partida ce se disputa in FTX Arena din Miami.

       Miami sa instalat pe prima poziție in Est cu un meci in plus in fata lui Chicago și aceasta echipa devine tot mai sănătoasă, in timp ce Clippers este in continuare fără Paul George și Kahwi Leonard și ma aștept sa domine azi meciul și sa câștige. Miami este echipa mai buna in defensiva ei permit 103,9 puncte și Clippers permit 106,5, iar apărarea lor se va îmbunătăți cu Ban Adebayo din nou in centru.

       Începând cu ora 03:30, ora României avem întâlnirea dintre San Antonio Spurs și Chicago Bulls, partida ce se disputa in AT&T Center din Chicago.

        Chicago a avut probleme cu accidentările, Zach LaVine (foto) este din nou in echipa de start, de asemenea DeMar DeRozan va fi și el disponibil și acest meci ar trebuii sa îi favorabil lui Chicago, San Antonio este o echipa tânăra și in reconstrucție și cred ca pot acoperi aceasta linia, ma aștept sa câștige meciul Chicago.

 

Cota bilet : 1,92;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate