Cota 2 NBA 14.02.2022

309 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Brooklyn Nets și Sacramento Kings partida ce se disputa in Barclays Center din New York.

         După ce și-a îmbunătățit lista cu Justin Holiday și Domatis Sabonis într-un schimb de jucatori cu Indiana, Regii au câștigat ultimele doua meciuri, in timp ce Brooklyn continua sa se scufunde după o serie de 11 eșecuri consecutive ceea ce e îngrozitor pentru o echipa cu pretenții la titlu. Kevin Durant a început antrenamentele și încă nu este disponibil pentru a reveni, nu se știe încă programul său de revenire, el nu a mai jucat de la mijlocul lunii Ianuarie. Kyrie Irving nu este eligibil pentru meciurile de acasă datorită statului sau de nevaccinat, de asemenea Seth Curry, Andre Drummond si Ben Simons achizitionati de la Philadelphia într-un schimb cu James Harden, se pare ca nu sunt disponibili sa joace încă.

        Brooklyn au probleme de lot datorită accidentărilor, au o lista scurta si ma aștept ca Sacramento sa acopere linia.

        Începând cu ora 05:30, ora României avem întâlnirea dintre Los Angela Clippers și Golden State Warriors partida ce se disputa in Crypto.com Arena din Los Angeles.

           Clippers au o medie de: 106,2 puncte și apărarea permite in medie: 107,8 puncte in timp ce Golden State Warriors înscriu in medie 110,6 puncte și apărarea permite 103,2 puncte.

           Ma aștept ca ambele echipe sa își atingă media de puncte și sa împingă totalul peste.

Cota bilet : 1,90;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate