Cota 2 NBA 24.02.2021

598 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Oklahoma City Thunder și San Antonio Spurs, partida ce se disputa in Chesapeake Energy Arena din Oklahoma.

      San Antonio Spurs are o lista de jucatori scurta pentru aceasta partida, ei au fost nevoiți sa amâne ultimele partide datorită unor cazuri de Coronavirus apărute la echipă, 4 jucatori depistați pozitiv. De asemenea DeRozan va fi in afara lotului datorită unui deces in familie, iar Aldridge are o accidentare la sold.

      Oklahoma are o medie de 106,9 puncte pe meci ceea ce o clasează pe locul 27 ca ofensiva și permite in medie 112,5 puncte și este pe locul 19 ca defensivă.

          San Antonio înscrie 111,1 puncte in medie ceea ce o clasează pe locul 19 ca ofensiva și permite 111,5 puncte in medie și o clasează pe locul 11 ca defensivă.

      Voi lua totalul sub in meci și cred ca linia e prea sus, Spurs are o lista scurta și nu văd sa avem puncte in aceasta partida.

      Începând cu ora 05:00, ora României avem partida dintre Utah Jazz și Los Angeles Lakers, partida ce se disputa in Vivint Smart Home Arena din Salt Lake City.

      Utah are o medie de 116 puncte și permite in medie 106,4 puncte.

       Lakers are in medie 112,2 puncte in medie și permite 106,2 puncte in medie.

       LeBron James are o medie de: 35 de minute pe parchet și nu se știe când va reveni Anthony Davies și cred ca azi echipa s-ar putea să-l odihneasca pe LeBron James, joaca împotriva lui Utah care este numărul 1 in Vest și este momentul perfect pentru al odihni, de asemenea pe lângă Davies azi nu joaca Schrooder și e posibil sa nu joace Kuzma dar și M. Morris.

       Lakers a fost echipa care sa aparat cel mai bine in acest sezon împotriva aruncărilor de 3 puncte.

      Voi miza pe under in meci, Utah este pe locul 21 in NBA ca ritm, in timp ce Lakers este pe locul 17 ca ritm in liga și cred ca linia e prea sus, Lakers obișnuiește sa încetinească ritmul și nu văd sa treacă totalul peste.

Cota bilet : 1,96;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0