Cota 2 NBA 25.03.2022

235 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 01:00, ora României avem întâlnirea dintre Detroit Pistons și Washinghton Wizards partide ce se dispută in Little Caesars Arena din Detroit.

       Detroit nu a învins Wizards in acest sezon, ei sunt o echipa tânăra aflată in reconstrucție, condusă de Jerami Grant (foto) cu medii de: 19,5 puncte, cel mai bun recuperator este Isaiah Stewart cu medii de: 8,6 recuperări, iar Cade Cunningham este cel mai bun pasator cu 5,5 pase in medie. 
      Wizards nu dispune de cel mai bun jucător al lor, de asemenea Kyle Kuzma nu va juca și vin in noapte consecutiva după ce au jucată aseară cu Milwaukee in timp ce Detroit a beneficiat de timp in plus de odihnă.

       Merg cu Detroit sa acopere linia și ma aștept sa câștige azi.

      Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Miami Heat și New York Knicks, partidă ce se dispută in FTX Arena din Miami.

         Miami înscriu in medie: 109,4 puncte și permit 105,1 puncte in timp ce New York înscriu in medie 106,3 puncte și permit 106,9 puncte.

         Miami este una din cele mai bune echipe de precizie de la linia de 3 puncte și ma aștept ca acest total sa fie depășit și ambele echipe sa își atingă media de puncte.

Cota bilet : 1,95;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate