Cota 2 NBA 08.04.2022

234 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Toronto Raptors și Houston Rockets partida ce se disputa in Scotiabank Arena din Toronto.

       Toronto are o medie de: 109,5 puncte și permite 107 puncte in timp ce Houston înscrie in medie: 109,6 puncte și apărarea permite 118,1 puncte.

        Toronto vine in noaptea consecutiva, au câștigat ultimul meci cu Philadelphia cu scorul de: 119-114 și și-au consolidat poziția a 5-a. Toronto îi va oferi timp de odihna lui VanVleet conform declarației antrenorului, el a jucat cu o durere la genunchi in ultima perioada.

        Houston a fost una din cele mai slabe defensive din liga in acest an și Toronto poate depăși media de puncte încasată de Hoston, de asemenea Houston este o echipa tânăra și in reconstrucție care este pe locul 2 in liga ca ritm și ma aștept ca ritmul impus de Houston sa împingă totalul cu mult peste medie. 

       Începând cu ora 03:30, ora României avem întâlnirea dintre Dallas Mavericks și Portland Trail Blazers partida ce se dispută in Americans Airlines Center din Dallas.

         Dallas are o medie de 107,5 puncte, iar Portland permite in medie 115 puncte. Portland a avut un sezon dezamăgitor, echipa este decimată de accidentări și actuala echipa este necunoscuta, practic echipa din startul sezonului este accidentata sau au fost schimbați. Dallas au câștigat ambele meciuri din acest sezon in Portland înscriind 132 de puncte in ambele partide, iar Portland dispunea de starurile sale in acele meciuri.

        Dallas este condusă de Luka Doncic (foto) cu medii de 28,3 puncte, 9,1 recuperări și 8,8 pase decisive in medie pe meci.

         Ma aștept ca Dallas sa înscrie și azi peste media sa, Portland vine in noapte consecutiva și vor resimți oboseala, iar Dallas cu Dinwiddie este mult mai productiva din punct de vedere ofensiv și ma aștept ca totalul sa treacă peste.

Cota bilet : 1,92;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate