Cota 2 NBA 20.03.2024

269 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 01:00, ora României avem întâlnirea dintre Cleveland Cavaliers și Miami Heat, partida ce se disputa în Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland.

     Cleveland înscrie medii de: 113,5 puncte și permite medii de: 109,5 puncte în defensivă, în timp ce Miami înscriu medii de: 109,8 puncte și permite: 109,3 puncte în defensivă.

     Cleveland este pe locul 6 în NBA ca defensivă și vor fi fără: Donovan Mitchell, Evan Mobley, Max Struts, Dean Wade și Ty Jerome, în timp ce Miami sunt fără: Duncan Robinson, Kevin Love, Tyler Herro și îndoielnici: Nikola Jovic, Jimmy Butler, Bam Adebayo dar Adebayo cu siguranță joacă, iar defensivă Mimai este pe locul 4 în NBA si acesta trebuie să fie un meci cu punctaj scăzut când două defensive de top se întâlnesc și sunt fără câțiva jucători cheie, iar ritmul ambelor echipe sunt în partea inferioară a clasamentului, Cleveland este pe locul 26 ca ritm, iar Miami este pe locul 28, așa ca aștepți-va la un punctaj scăzut.

     Începând cu ora 01:30, ora României avem întâlnirea dintre Boston Celtic și Mwaukee Bucks, partida ce se disputa în TD Garden din Boston.

     Boston este una din cele mai bune echipe de teren propriu din NBA, au 30 de victorii și 3 înfrângeri în propria arenă și stau mai bine defensiv față de Milwaukee care a încasat 129 de puncte în ultimul meci și vor fi fără cel mai bun om al lor în interior, ceea ce va creea spații pentru Boston și mă aștept să se impună fără probleme la 5 puncte.

Cota bilet : 1,92;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate