Cota 2 NBA 18.04.2022

336 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 20:30, ora României avem întâlnirea dintre Philadelphia 76ers și Toronto Raptors partida ce se disputa in Wells Fargo Center din Philadelphia.

       Toronto a pierdut primul meci al seriei cu 131-111, nu au jucat un baschet grozav și ma aștept sa își facă unele ajustări in meciul 2 pentru a limita ofensiva lui 76ers, T. Maxey a stralucit in meciul 1 cu 38 de puncte, având 5/8 reușite de la mare distanță și ma aștept sa fie limitat azi de defensiva lui Toronto.

       Începând cu ora 03:30, ora României avem întâlnirea dintre Dallas Mavericks și Utah Jazz, partida ce se disputa in American Airlines Center din Dallas.

         In meciul 1 Utah a învins cu 93-99 in primul meci in Dallas care nu la avut pe starul sau Luka Doncic, el fiind listat ca indisponibil pentru azi și ma aștept sa joace. Dacă in primul meci am avut un punctaj scăzut, cu Luka Doncic pe parchet situația se va îmbunătăți și ma aștept ca acest total sa fie depășit, total care a fost depășit in toate meciurile jucate între ele in campionat.

Cota bilet : 1,90;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate