492 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu miezul nopții in România Telekom Sport transmite partida dintre Boston Celtic și Brooklyn Nets găzduită de TD Garden din Boston.

       Boston va fi in continuare fără Kemba Walker, dar au reușit sa învingă Milwaukee in ciuda cifrelor defensive pe care le-au avut și in acest meci va fi tot mai greu sa se apere împotriva unui jucător precum Durant, iar lista de care dispune Brooklyn este una lunga și in acest sezon aceasta echipa va domina liga dacă cele doua staruri ale sale rămân sănătoase, de asemenea anul trecut au terminat pe locul 13 in defensiva, dar fără cei doi: Durant și Irving in echipa, iar aceste cifre se vor îmbunătăți substanțial cu ei. Echipa ospete este foarte atletica și dispune de jucatori înalți in perimetru care va încetini atacul lui Boston. 

        Voi merge cu oaspeții azi care in opinia mea sunt net superiori și voi lua un ușor avantaj pe ei.

        Meciul 2 avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și Dallas Mavericks, partida ce se disputa in Staples Center din Los Angeles începând cu ora 03:00 și poate fi urmărită in România pe Telekom Sport.

       LeBron James a jucat doar 28 de minute in ultimul meci, el având o entorsa, dar azi e dat disponibil și probabil va fi restricționat in minute pe parchet azi iar oaspeți nu îl au Kristaps Porzingis pana la jumătatea luni Ianuarie, lucru de care va trebuii sa profite Anthony Davies azi și sa își îmbunătățea jocul de azi.

       Chiar dacă nu ar evolua James azi nu ar trebuii sa fie o problema pt echipa gazda in a se impune și voi lua victoria lui Lakers azi.

Cota bilet : 1,92;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0