COTA 2 NBA 15.01.2021

452 views

Sursă foto : Pinterest;

COTA 2 NBA;

      Începând cu ora 04:00, ora României avem partida dintre Utah Jazz și Atlanta Hawks, partida ce se disputa Vivint Smart Home Arena din Salt Lake City și voi miza pe o victorie a gazdelor.

       Atlanta este fără doi jucatori importanți in ofensiva care sunt in afara lotului: Danilo Gallinari și Bogdan Bogdanovici sunt accidentați. De asemenea Rajon Rondo este indisponibil și încă nu se știe dacă va juca.

       Utah este o defensiva de top, iar in acesta partida se întâlnesc doi jucatori defensivi care sunt in top 5: Rudy Gobert și Clint Capela de la oaspeți.

     Utah este echipa mai valoroasa și mai sănătoasă in acest moment și trebuie sa câștige partida de azi.

       Meciul 2 al cotei avem partida dintre Sacramento Kings și Los Angeles Clippers, partida ce se disputa in Golden 1 Center din Sacramento și voi miza pe over in meci.

        Clippers este echipa cea mai precisa din NBA, au un procent de 44,2% la linia de 3 puncte, iar din 9 jucatori care au încercat coșul de 3 puncte au o eficientă de 39% la linia de 3 puncte. De asemenea Clippers nu stau bine in defensiva in ciuda ofensivei sale, sunt pe locul 26, dar ofensiva lor este de clasa.

       Voi miza pe over între aceste doua echipe care au o apărare foarte proasta, sunt ultimele 5 defensive din liga și ma aștept ca totalul sa treacă peste.

Cota bilet : 1,94;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate