Cota 2 NBA 23.01.2021

443 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 03:00, ora României avem partida dintre Brooklyn Nets și Miami Heat, partida ce se disputa in Barclays Center din New York.

       Ambele echipe au jucat o apărare foarte slaba in acest sezon, iar la Miami lipsesc jucatori importanți, iar in lipsa lor, Miami sa bazat pe centrul lor Bam Adebayo, atât in ofensiva cât și in defensiva având medii de 19 puncte, 9,4 recuperări și 5,3 pase decisive.

     Accidentarea lui Dinwiddie și unele pierderi datorate accidentărilor a propulsat-o pe Brooklyn pe locul 25 in NBA in privința defensivei și permite o medie de 115,5 puncte in medie pe meci.

      Revenirea lui Irving in cele doua jocuri cu Cleveland nu a produs efectul scontat, Brooklyn a ieșit cu doua pierderi in fata uneia din cele mai slabe ofensive, el având medii de 28,4 puncte in medie pe meci. Nu a jucat Durant aseară și e posibil ca azi sa fie menajat Harden sau Irving.

      Miami este pe locul 22 in privința defensivei și permite o medie de 112,9 puncte in medie.

      Brooklyn înscrie in medie 120,3 puncte, iar de la aducerea lui Harden acesta echipa are medii de 127,3 puncte in timp ce Miami înscrie o medie de 110,3 puncte, ambele echipe stau prost in defensiva, iar Miami este de nerecunoscut in acest sezon fata de ce a arătat in bula in privința defensivei. Voi merge cu gazdele sa acopere acest handicap și cred ca vor face ajustările necesare pentru a câștiga azi.

       Începând cu ora 04:00, ora României avem partida dintre Dallas Mavericks și Houston Rockets, partida ce se disputa in American Airlines Center din Dallas.

         Dallas are o defensiva buna in acest sezon și cred ca se vor impune in fata unei echipe care este lipsită de jucatori importanți și nu cred ca poate face fata azi in Dallas.

Cota bilet : 1,90;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate