Cota 2 NBA 09.02.2021

438 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre New Orléans Pelicans și Houston Rockets in Smoothie King Center din New Orléans.

         New Orléans Pelicans au o medie de 111,5 puncte in medie pe meci și defensiva permite in medie 112,3 puncte pe meci.

         Houston au medie de 111 puncte pe meci și defensiva permite o medie de 108,9 puncte pe meci.

         Houston vine la aceasta partida intr-o serie consecutiva, ei au jucat aseară la Charlotte, unde au pierdut cu: 119 – 94, marcând doar 7 puncte in sfertul 4, iar acum întâlnește Pelicans care sunt mai odihniți și in ultimele meciuri au jucat bine defensiv castigand ultimele 3 partide, iar in ultimele 3 partide defensiva a cedat o medie de 107,6 puncte, de asemenea Houston va fi și azi fără Christian Wood și defensiva cred ca va avea de suferit și azi, iar Pelicans se vor impune azi.

      Începând cu ora 03:30, ora României avem întâlnirea dintre San Antonio Spurs și Golden State Wariors in AT&T Center din San Antonio.

        Aceste doua echipe sau întâlnit și noaptea trecută, iar câștig de cauza a avut Spurs cu scorul de 105 la 100. Va fi un meci dificil pentru GSW care vor trebuii sa se regrupeze, iar D. Green, K. Oubre Jr si S. Curry au jucat fiecare 35:37 de minute, da într-adevăr aliniere perfecta, am mai verificat și in alta parte timpii și nu e greșeala, ma rog, iar A. Wiggins a petrecut 38:44 minute pe parchet și refacerea pentru meciul de azi va fi mai dificila in condițiile in care banca lor este mai scurta și va fi nevoie de un efort de la jucătorii de pe banca azi.

      Este posibil sa revină și LaMarcus Aldridge pentru meciul de azi la gazde și ma aștept sa acopere handicapul gazdele azi.

Cota bilet : 1,95;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate