568 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 05:00, ora României avem partida dintre Golden State Warriors și Cleveland Cavaliers, partida ce se disputa in Chase Center din San Francisco.

      Golden State Warriors sunt conduși de Steph Curry cu medii de: 29,9 puncte și 5,9 pase decisive, iar Andrew Wiggins este al 2- le-a marcator al echipei și are medii de: 17,6 puncte, in timp ce Kelly Oubre Jr. are medii de: 13,9 puncte.

       Golden State sunt pe locul 22 in defensiva și permite o medie de: 113,4 puncte, in timp ce ofensiva înscrie 113,9 puncte in medie pe meci.

       Cel mai bun marcator din tabăra oaspete este Collin Sexton cu medii de: 22,8 puncte și 4,3 pase decisive, iar pivotul pe care echipa se va baza acum (Drummond va rămâne la echipa dar nu va fi utilizat) este Jarret Allen cu medii de 13,1 puncte.

       Cleveland este pe locul 15 in defensiva și permite o medie de: 111,9 puncte, iar ofensiva înscrie in medie 104,1 punct.

       Golden State vor fi in acest meci fără Kevin Looney cu accidentare la glezna, James Wiseman accidentare la încheietura mâini, iar Draymond Green a avut o accidentare in timpul meciului cu Brooklyn dar a revenit, iar la Cleveland se pare ca echipa va renunța la A. Drummond și nu va mai fi utilizat, el urmând a fi cedat într-un schimb, conform știrilor apărute in urma cu câteva ore. 
      Ambele echipe joaca foarte bine in ofensiva in ultima perioada și au avut o apărare slaba in ultimele meciuri, iar Cleveland au avut un ritm bun in ofensiva și ma aștept ca totalul sa treacă azi peste.

      Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Sacramento Kings și Brooklyn Nets, partida ce se disputa in Golden 1 Center din Sacramento.

     Sacramento au o apărare mai slaba decât Brooklyn și permit in medie 118,4 puncte ceea ce o clasează pe locul 29 in liga, iar ofensiva înscrie in medie 113,6 puncte.

     Marvin Baglev este singura incertitudine din tabăra regilor azi, in timp ce la oaspeți Kevin Durant nu va evolua.

       Brooklyn are un atac stelar in acest sezon, format din Durant cu medii de: 29 puncte, Kyrie Irving cu medii de: 27,6 puncte și James Harden cu medii de: 23 puncte, care este și cel mai bun pasator din liga cu medii de: 11,2 pase pe meci, iar Brooklyn au al 2-le-a atac din liga cu medii de: 120,9 puncte in medie pe meci și apărarea permite o medie de 117,5 puncte.

      Ambele echipe sunt puternice in ofensiva și slabe in defensiva, iar ceea ce e ciudat, Brooklyn sa aparat bine cu echipele bine cotate in timp ce cu echipele slab cotate au fost un dezastru in defensiva, ceea ce ma duce cu gândul ca le lipsește concentrarea, iar in peste 80% din meciurile lui Brooklyn overul a fost prezent și voi miza și azi.

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0