Cota 2 NBA 17.03.2021

519 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 01:00, ora României avem întâlnirea dintre Indiana Pacers și Brooklyn Nets,  partida ce se disputa in Bankers Life Fieldhouse din Indianapolis. 
   Brooklyn este una din cele mai in forma echipe din NBA la ora actuală, au 13 victorii din ultimele 14 partide, de asemenea au una din cele mai bune ofensive din liga cu medii de: 120,5 puncte in medie pe meci și apărarea permite in medie 115,3 puncte pe meci.

    Indiana nu traversează o perioada buna, linia pe Brooklyn a urcat datorită lipsei lui Kyrie Irving (foto) care nu va evolua azi. Cred ca pot acoperi handicapul și ma aștept sa câștige partida.

   Începând cu ora 01:00, avem întâlnirea dintre Philadelphia 76ers și Milwaukee Bucks, partida ce se disputa in Wells Fargo Center din Philadelphia. 
     
Joel Embiid nu va fi disponibil pentru Philadelphia pana la final de luna Martie, iar Philadelphia întâlnesc a doua ofensiva din liga cu medii de: 119,7 puncte.

      Giannis Antetokounmpo este cel mai bun marcator al celor de la Milwaukee cu medii de: 29 de puncte, iar Khris Middelton este al 2-le-a marcator al echipei cu medii de 20,4 puncte.

       Philadelphia sa descurcat bine fără vedeta lor: Joel Embiid, el este cel mai bun marcator și principalul recuperator al echipei, dar va fi greu sa oprească a doua ofensiva din liga fără cel mai bun recuperator al lor, Philadelphia vine după un meci dur in defensivă cu New York ,care este una din cele mai bune defensive, Philadelphia este in noapte consecutiva, iar Milwaukee este cu o zi in plus de odihna și ma aștept sa câștige partida azi.

    

Cota bilet : 2,00;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate