COTA 2 NBA 07.01.2021

527 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Brooklyn Nets și Philadelphia 76ers, iar oaspeții vor juca al 3-le-a meci in ultimele 4 nopții și oboseala va fi un factor de luat in seama împotriva oaspeților, într-adevăr gazdele sunt fără Durant in continuare in aceasta noapte, el fiind contact direct cu un bolnav de Covid 19 și va izolat câteva zile, dar cred ca Brooklyn va acoperi acest handicap, au făcut cea mai mare diferența de scor cu Utah și cred ca in meciurile importante Brooklyn va avea o alta abordare a meciului și se poate impune azi și voi lua handicapul pe ei de 7,5 puncte, practic sa nu piardă la 8 puncte.

       Meciul 2 avem întâlnirea dintre LA Lakers și San Antonio Spurs și voi lua pe Spurs sa acopere handicapul de 11,5 puncte, ei au avut ultimul meci cu Clippers in Staples Center și nu vor fi nevoiți sa călătorească pentru aceasta partida.  Aceste doua echipe au mai jucat de curând și Lakers sa impus in ambele, dar pentru Spurs nu a fost prezent Aldridge in acele partide pe parchet și cu el pe parchet azi cred ca pot acoperi handicapul.

     Se pare ca antrenorul echipei gazda F. Vogel îl va odihni pe Anthony Davies azi sau LeBron James, iar Caruso ar trebuii sa revină azi, iar Caldwell-Pope este incert și el.

    Nu cred ca Lakers se va impune categoric și îmi place aceste partide in care cred ca Spurs își vor lua revanșa și cred ca pot produce chiar surpriza azi.

Cota bilet : 1,90;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate