COTA 2 NBA 10.01.2021

641 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 01:00, ora României avem partida dintre New York Knicks și Denver Nuggets in Madison Square Garden din New York, iar pariul propus este pe echipa gazda sa nu piardă la 12,5 puncte partida.

      Knicks au una din cele mai bune defensive din NBA ce permite adversarilor sa înscrie o medie de: 104,1 puncte in medie pe meci, de asemenea se lupta cu ofensiva care nu este una tocmai buna și înscrie o medie de: 102,7 puncte.

        Julius Randle este revelația acestui sezon și are o medie de: 22,6 puncte și 7,3 pase pentru Kniks, in timp ce Alec Burcks este al 2-le-a marcator al echipei cu o medie de: 20,7 puncte și 3,7 recuperări, iar al 3-le-a marcator al echipei este RJ Barrett.

      Denver este una din cele mai bune echipe ofensive din liga și au o medie de 117 puncte pe meci, dar apărarea lor este una permisiva și primește in medie 117 puncte. 
       Nikola Jokic are o medie de: 25,9 puncte și 11,6 recuperări, al 2-le-a marcator al echipei este Jamal Murray cu o medie de: 22 puncte și 3,9 pase decisive, iar Michael Porter Jr este al 3-le-a marcator al echipei care va fi in afara jocului azi, in timp ce JaMychal Green are o medie de: 6 recuperări.

      Denver continua sa aibă probleme in partea defensiva in timp ce gazdele sunt revelația ligii in ce privește defensiva, nu spun ca nu poate câștiga Denver azi partida, dar nu atât de categoric, voi lua handicapul pe gazde care azi cred ca pot produce surpriza dacă vor continua sa se apere bine și azi.

     Meciul 2 se disputa la aceeași ora in Barclays Center din New York și voi lua o victorie a echipei gazda la cel puțin 4 puncte.

      Brooklyn au o medie de: 118,8 puncte in medie pe meci și primesc in medie 111,4 puncte in medie.

      Kevin Durant a terminat perioada de carantina privind contactii direcți și se pare ca el va evolua azi având o medie de: 28,2 puncte pe meci și 7 recuperări in medie in timp ce Kyrie Irving are o medie de: 27,1 puncte pe meci și 6,1 pase, iar Caris LeVert este al 3-le-a marcator al echipei.

      Oklahoma are o medie de: 101,9 puncte in medie pe meci, fiind ultima un privința ofensivei și primește in medie 108 puncte pe meci.

       Gilgeous-Alexander este cel mai bun marcator al echipei oaspete cu o medie de 19,8 puncte și 6,8 pase in medie, iar Luguentz Dort are o medie de 12,4 puncte pe meci, având 41% procente la linia de 3. Trevor Ariza nu se știe când se întoarce la echipa, având probleme personale, Ty Jerome va rămâne in afara cu o problema la glezna, de asemenea Mike Muscala a ieșit in ultimul meci cu o accidentare la coasta dar se pare ca azi va fi prezent.

      Brooklyn sunt a 3-a echipa de scor in NBA cu 118,8 puncte marcate, într-adevăr defensiva a permis 111,4 puncte, dar la linia de 2 puncte a permis adversarilor sa marcheze in medie cu un procent de  47% fiind al 2-le-a cel mai bun procent din liga. Cel puțin una din vedetele sale va juca azi, posibil sa fie odihnit Irving, dar victoria lui Brooklyn nu ar trebuii contestata azi, întâlnesc cea mai slaba ofensiva din liga și victoria lor ar trebuii sa fie clară azi. Au obținut victorii zdrobitoare cu cele mai bune echipe din liga: Utah, Boston, Philadelphia dar in meciurile ușoare le lipsesc concentrarea și doar acest factor e un risc pentru a nu fi câștigător acest pronostic.

Cota bilet : 1,96;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate