942 views

Sursă foto : Pinterest;

 

Cota 2 NBA;

      La mulți ani tuturor!🥂

      Începem un an nou și sper sa continuam activitatea cu un bilanț mai bun in anul acesta aici pe site, dar și pe grupul de Telegram unde încerc sa va ofer o parte din cunoștințele mele.

    Pentru azi avem partida dintre Dallas Mavericks și Miami Heat, partida ce pote fi urmărită in România pe Telekom Sport România in acesta noapte după ora 02:00 și voi miza pe Miami sa acopere handicapul de 7,5 puncte in meci.

     Dallas este fără victorie in actuala stagiune pe teren propriu, de asemenea Doncic nu e in forma încă, este inexact, le lipsește Porzingis pentru încă doua săptămâni și cred ca Dallas va mai avea de suferit pana la revenirea lui.

      Jimmy Butler sa întors pentru Heat și acesta este un lucru pozitiv pentru ei, au reușit sa învingă Milwaukee fără el pe parchet in meciul 2 și azi cu el pe parchet vor fi mult mai puternici și voi lua avantaj pe ei sa acopere handicapul.

     Meciul 2 avem întâlnirea dintre Milwaukee Bucks și Chicago Bulls și voi lua totalul in acest meci. Gazdele au a doua ofensiva din NBA cu 124,2 puncte in medie pe meci, iar Chicago au o medie de 113,3 puncte marcate in medie pe meci.

Cota bilet : 1,91;❌

Statistica lunii Decembrie Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0