Cota 2 NBA 22.11.2022

434 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Philadelphia 76ers și Brooklyn Nets partida ce se disputa in Wells Fargo Center din Philadelphia.

     Ben Simmons (foto) se întoarce in Philadelphia pentru prima data de când a părăsit clubul într-un schimb cu James Harden, el vine după un meci bun cu 22 de puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive și ma aștept sa aibă o performanța buna împotriva fostei echipe.

     Philadelphia este fără cei mai buni jucatori pentru meciul din aceasta noapte: Joel Embiid este starul 76ers și va rata următoarele doua meciuri cu o entorsă, de asemenea James Harden a ratat aproape toată luna, in timp ce Tyrese Maxey are și el o entorsa ce îl va tine in acest meci le banca. Tobias Harris e posibil sa revină de azi.

     Kyrie Irving a revenit pentru Brooklyn și echipa este pe o serie pozitivă și ma aștept sa se impună azi in Philadelphia, nu văd cine sa oprească azi Brooklyn cu Durant, Irving și Simmons ce pare sa joace tot mai bine.

     Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Phoenix Suns și Los Angele Lakers  partida ce se disputa in Footprint Center din Phoenix.

  Lakers sa descurcat bine fără LeBron James, sunt intr-o serie de 3 victorii și Anthony Davis a înscris cel puțin 30 de puncte in fiecare meci din cele 3 victorii.

     Ma aștept ca seria lui Lakers sa se oprească azi in Arizona, Phoenix sunt o echipa solida, au un centru foarte bun Deandre Ayton care a fost alegerea nr 1 in Draftul NBA din 2018 și ma aștept ca Phoenix sa se impună.

Cota bilet : 1,90;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0