Cota 2 NBA 04.03.2021

621 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

    Începând cu ora 02:00, ora României avem partida dintre Washington Wizards și Los Angeles Clippers, partida ce se disputa in Capital One Arena din Washington.

     Washington vine după două pierderi cu Memphis la 14 puncte și la 1 punct cu Boston, iar înainte de aceste partide câstigase 8 din 9 partide datorate și in mare măsura celui mai bun marcator din NBA, Bradley Beal (foto) cu o medie de: 32,9 puncte pe meci, in timp ce Russel Westbrook este al 2-le-a pasator al ligii cu 9,8 pase decisive pe meci și o medie de 20 de puncte, iar Rui Hachimura este al 3-le-a marcator al echipei in timp ce Davis Bertans este unul din cei mai buni shootheri din liga având un procent de: 38,4% la linia de 3 puncte in acest sezon.

     Los Angeles Clippers vine după o serie negativă in care au pierdut 5 din ultimele 8 jocuri, iar cel mai bun marcator al lor este Kahwi Leonard cu medii de: 26,8 puncte și 6,3 recuperări, in timp ce Paul George are medii de: 23,7 puncte și 6,1 recuperări, iar Lou Wiliams este al 3-le-a marcator.

     Aceasta este a doua întâlnire in acest sezon între aceste doua echipe, iar meciul anterior sa impus Clippers in Staples Center cu scorul de: 135-116;

    Voi miza pe over, iar statutul lui K. Leonard la Clippers este incert pentru aceasta noapte, el a avut o problema la spate, dar cu el sau nu pe parchet totalul cred ca va trece peste, Clippers sunt o echipa ofensiva și ma aștept la over in meci.

     Începând cu ora 02:00, ora României avem partida dintre Boston Celtic și Toronto Raptors, partida ce se disputa in TD Garden din Boston.

      Voi miza pe Boston sa câștige partida, Toronto se confrunta cu un focar de Covid 19, iar mulți dintre titulari nu vor evolua azi și cred ca gazdele se pot impune lejer azi.

      Toronto a fost învinsă categoric de Detroit care este una din cele mai slabe din liga, ei au fost fără trei titulari și antrenorul principal.

      Jayson Tatum a condus Boston in acest sezon, el are medii de: 24,9 puncte pe meci, iar alături de Jaylen Brown formează un tandem senzațional, in timp ce Kemba Walker joaca mult mai bine.

      In mod clar fără Paskal Siakam, Fred VanVleet și OG Anunoby, nu văd cum poate fi oprit Boston azi de cei din Toronto, iar dacă Lowry va fi oprit azi cu siguranță diferența de scor ar trebuii sa fie enormă.

Cota bilet :1,90;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate