Cota 2 NBA 30.01.2023

332 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Brooklyn Nets și Los Angeles Lakers, partida ce se disputa in Barclays Center din Brooklyn.

     Lakers vine după un meci greu in Boston pe care la pierdut in prelungiri, datorită erori de arbitraj, LeBron James ar fi trebuit sa primească doua libere in ultimele secunde, dar arbitrii nu au dat liberele la meci egal și Boston sa impus in prelungiri, de asemenea Brooklyn sa impus in fata rivalei din oraș.

     Brooklyn este in continuare fără starul sau Kevin Durant(foto) și Kyrie Irving a avut meciuri mări in lipsa lui, el a marcat cel puțin 30 de puncte in ultimele 6 meciuri consecutive.

     Lakers vor începe azi fără LeBron James și Anthony Davis și vor avea un prim 5 format din Patrick Beverly, Dennis Schroder, Thomas Bryant, Toy Brown Jr. si Rui Hachimura, in timp ce Russell Westbrook va veni de le banca. Chiar dacă Lakers sunt fără cei doi jucatori importanți ma aștept ca Lakers sa acopere handicapul, linia e prea sus si nu cred ca pot pierde la 15 puncte.

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Oklahoma City Thunder și Golden State Warriors, partida ce se disputa in Paycom Center din Oklahoma.

     Merg cu Oklahoma sa acopere handicapul, ei au jucat foarte bine și au acoperit in general handicapul cu echipe mai bine cotate decât ei, sunt o echipa tânăra și talentată, de asemenea GSW nu au excelent in meciurile din deplasare in acest sezon, au fost puternici acasă.

     Shai Gilgeous-Alexander conduce Oklahoma cu o medie de: 30,9 puncte in medie pe meci, in timp ce Josh Giddey este al 2-le-a marcator al echipei cu medii de: 16 puncte și este principalul recuperator al echipei și cel mai bun pasator.

    Oklahoma sunt o echipa tânăra și talentata sunt o echipa fizica și pot înscrie puncte ușor, au o medie de: 116,8 puncte și ma aștept sa acopere handicapul, cred ca GSW vor avea viața grea sa se impun in aceasta noapte.

Cota bilet : 1,97;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate