Cota 2 NBA 04.02.2023

263 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 03:30, ora României avem întâlnirea dintre Milwaukee Bucks și Miami Heat, partida ce se disputa in Fiserv Forul din Miami.

     Milwaukee înscrie in medie 114,1 puncte și permite 111,8 puncte in medie in timp ce Miami înscriu in medie 108,4 puncte și permite 108,1 puncte.

     Miami joaca într-un ritm foarte scăzut, sunt pe locul 28 in liga ca ritm și ma aștept ca acest total sa nu fie depășit.

     Începând cu ora 03:30, ora României avem întâlnirea dintre Golden State Wariors și Dallas Mavericks, partida ce se disputa in Chase Center din San Francisco.

     Dallas nu se poate baza pe Luka Doncic, Christian Wood, Maxi Kleber și Davis Bertans și vor începe cu un prim 5 format din Tim Hardaway Jr., Spencer Dinwiddie, Dwight Powell, Dorian Finney-Smith și Josh Green.

     Golden State Warriors sunt puternici pe teren propriu și ma aștept sa se impună azi, normal are tot lotul la dispoziție cu excepția lui Klay Thompson îndoielnic și Iguodala indisponibil, in timp ce Dallas nu se poate baza pe primul marcator al echipei Luka Doncic și al 2-le-a marcator Christian Wood.

     Ma aștept sa se impună gazdele azi, chiar dacă vor menaja unii dintr jucatori au putere sa învingă Dallas azi car sunt fără jucatori cheie azi.
    

Cota bilet : 1,95;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate