Cota 2 NBA 25.02.2023

351 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre New York Knicks și New Orleans Pelicans partida ce se disputa in Madison Square Garden din New York.

     New York Knicks înscrie in medie: 114,6 puncte și permite o medie de: 112,3 puncte in defensiva, in timp ce Pelicans înscriu in medie: 114,8 puncte și permite o medie de: 113,5 puncte. 
     Mizez pe over, chiar dacă gazdele nu joaca într-un ritm ofensiv ridicat sunt eficienți in ofensiva ceea ce îi clasează pe locul 9 ca eficiența ofensiva și linia este una decenta de trecut.

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Memphis Grizzlies și Denver Nuggets partida ce se disputa in FedExForum din Memphis.

     Meciul 2 merg cu Denver sa acopere linia, Memphis nu traversează o perioada buna, le lipsește Adams in continuare, Denver sunt una din cele mai bune echipe din Vest, citeam un articol săptămâna trecută in ceea ce privește statisticile cât Jokic e pe parchet sunt incredibile, iar  problema lui Denver e in acele minute cât el e odihnit.

     Ma aștept ca Denver sa acopere linia și nu cred ca pot pierde la 9 pct.

Cota bilet : 1,92;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0