Cota 2 NBA 18.03.2021

799 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

    Începând cu ora 01:30, ora României avem întâlnirea dintre New York Knicks și Orlando Magic, partida ce se disputa in Madison Square Garden din New York.

    New York au una din cele mai solide defensive din NBA ce permite in medie 105,1 puncte dar și ofensiva este una din cele mai slabe ce înscrie in medie 105,1 puncte și întâlnește o echipa care înscrie mai puțin decât ei in medie: 104,6 puncte, dar defensiva lor permite 111,7 puncte. Orlando are probleme de lot din cauza accidentărilor, ambele echipe au defensive solide și cred ca totalul nu va trece peste.

      Începând cu ora 04:30, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și Charlotte Hornets, partida ce se disputa in Staples Center din Los Angeles.

      Charlotte se deplasează in Staples Center pentru a întâlni Lakers și aceasta este un meci mare pentru tânărul lui Hornets, Ball el fiind născut in California la câteva mile distanță de Staples Center, care a fost selectat cu opțiunea a 3-a și are cele mai bune medii dintre debutanții și are mari șanse sa câștige trofeul pentru debutantul anului.

      Lakers au una din cele mai solide defensive din liga și cred ca azi acest meci este înclinat spre puncte peste, Charlotte este o echipa cu ritm și cred ca azi pot acoperi handicapul. 

Cota bilet : 1,92;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0