Cota 2 NBA 01.03.2023

320 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Milwaukee Bucks și Orlando Magic partida ce se disputa in Fiserv Forum din Milwaukee.

     Milwaukee este intr-o serie de 16 victorii consecutive și 10 victorii consecutive pe teren propriu, sunt una din cele mai bune defensive din liga și ma aștept sa se impună in meci azi.

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Oklahoma City Thunder și Los Angeles Lakers partida ce se disputa in Paycom Center din Oklahoma.

     Ambele echipe își doresc sa ajungă in play-off, aceasta este un meci important pentru ambele echipe, ambele sunt lipsite de cei mai importanți jucatori pentru acest meci, Gilgeous-Alexander este sub protocoalele ligii de siguranța și este listat ca nu joaca nici azi, in timp ce LeBron James (foto) este posibil sa lipsească in următoarele doua săptămâni in timp ce D’Angelo Russell este listat ca îndoielnic.

     Ambele vin in noapte consecutiva și nu cred ca Lakers va pierde la 10 puncte, este posibil sa fie odihnit și Anthony Davis pentru acest meci, dar încă nu e oficial, cu el pe parchet Lakers va fi mai puternica sub panou, dar și dacă nu joaca ma aștept sa acopere linia.

Cota bilet : 1,96;✅

Statistica lunii Februarie Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate