Cota 2 NBA 28.03.2023

340 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Memphis Grizzlies și Orlando Magic, partida ce se disputa in FedExForum din Memphis.

     Orlando este o echipa tânăra și talentată, as fi luat handicapul pe ei, dar Memphis poate câștiga într-un scor foarte mare, ei au pierdut doar 5 meciuri acasă in acest sezon și ma aștept sa câștige la cel puțin 2 puncte chiar dacă nu vor fi utilizați unii dintre titulari.

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Oklahoma City Thunder și Charlotte Hornets, partida ce se disputa in Paycom Center din Oklahoma.

     Oklahoma are medii de: 117,4 puncte in medie și permite o medie de: 116,2 puncte in timp ce Charlotte înscriu in medie: 111,1 puncte și permit in defensiva o medie de: 117,1 puncte.

     Charlotte este pe locul 22 ca defensiva și permit prea multe puncte și întâlnesc o echipa care joaca un baschet rapid și sunt pe locul 5 in NBA ca ofensiva și ma aștept ca totalul sa fie depășit, ambele joaca într-un ritm rapid și totalul trebuie depășit.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate