Cota 2 NBA 06.12.2023

328 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Cleveland Cavaliers și Orlando Magic, partida ce se disputa in Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland.

     Orlando este o echipă tânără și talentată, joacă bine în acest moment și mă aștept să acopere acest handicap, sunt eficienți în defensivă și nu cred ca vor pierde la 11 puncte și vor acoperi handicapul.

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Chicago Bulls și Charlotte Hornets, partida ce se disputa in United Center din Chicago.

     Chicago înscriu în medie: 107,7 puncte și permit o medie de: 113,1 puncte în defensivă, în timp ce Charlotte au medii de: 113,8 puncte și permit: 122,2 puncte.

     Ambele au câteva absente de lot, dar acest total este prea mic pentru a nu fi depășit, Chicago și-a mărit producția ofensivă chiar dacă l-au pierdut pe LaVine cu o accidentare, ei au fost mai eficienți în ofensiva, de asemenea Charlotte cu Ball în continuare indisponibil cel puțin o săptămână au jucat bine în ofensivă în ultimele două meciuri și mă aștept ca acest total să fie depășit.

Cota bilet :1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate