Cota 2 NBA 09.01.2024

326 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Detroit Pistons și Sacramento Kings, partida ce se disputa in Little Caesars Arena din Detroit.

     Detroit înscrie în medie: 111,5 puncte și permite o medie de: 122,6 puncte, în timp ce Sacramento înscrie medii de: 117,7 puncte și permite 118 puncte în defensivă.

     Ambele joacă într-un ritm mai rapid, Sacramento este pe locul 11 în NBA ca ritm, iar Detroit pe locul 7 și mă aștept ca acest total să fie depășit.


     Începând cu ora 03:30, ora României avem întâlnirea dintre Dallas Mavericks și Memphis Grizzlies, partida ce se disputa in Americans Airlines Center din Dallas.

     Mizez pe Dallas să câștige meciul, Memphis vor fi fără starul lor Ja Morant, alături de: Steven Adams, Brandon Clarke, Jacob Gilyard și Derrick Rose, în timp ce Jaren Jackson și Santi Aldama sunt listați îndoielnic.

     Dallas nu se poate baza pe Dante Exum, Maxi Kleber și Dereck Livelly II, iar Luca Doncic este listat îndoielnic dar mă aștept să joace.

     Mă aștept ca Dallas să se impună, este într-o serie de 3 victorii consecutive si ma aștept să se impună și in această noapte.

Cota bilet : 1,92;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate