Cota 2 NBA 28.03.2021

748 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Toronto Raptors și Portland Trail Blazers, partida ce se disputa in Amalie Arena din Tampa.

      Portland a făcut câteva mișcări la termenul de tranzacționare și au adus câțiva jucatori, schimbându-i pe Gary Trent Jr și Rodney Hood cu fostul jucător al celor de la Toronto, Norman Powell care își va întâlni fosta echipa azi, el are unul din cele mai bune sezoane de pana acum cu medii de 20 de puncte, iar aceasta a fost o mișcare foarte buna pentru Portland, el a reușit sa debuteze in ultimul meci cu Orlando cu 22 de puncte.

      Ma aștept sa acopere linia propusă Portland și cred ca pot câștiga partida, Toronto a pierdut un jucător bun in Powell, iar acum Portland sunt mai buni.
      Începând cu ora 04:00, ora României avem întâlnirea dintre Denver Nuggets și Atalanta Hawks, partida ce se disputa in Ball Arena din Denver.

      Voi miza pe Atlanta sa acopere handicapul cu Denver și in prima întâlnire din acest sezon au reușită sa câștige, îl au pe Capela care este unul din cei mai buni recuperatori din liga, iar alături de John Collins in primul meci au reușit sa limiteze pe cel mai bun jucător al celor din Denver, de asemenea ofensiva celor din Atlanta înscrie foarte bine și ma aștept sa țină aproape de Denver și cred ca vor acoperi linia, dar ma aștept și la over in meci.

    

Cota bilet : 1,92;

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0