Cota 2 NBA 09.03.2024

318 views

Sursă foto : ponturibaschetcristianionut

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 23:00, ora României avem întâlnirea dintre Los Angels Clippers și Chicago Bulls, partida ce se disputa în Crypto.com Arena din Los Angeles.

     Clippers este fără Westbrook în continuare și îi are listați îndoielnici pe: James Harden, Paul George și Kawhi Leonard, într-adevăr cei trei listați îndoielnici mă aștept să joace, dar e posibil unul dintre ei să primească odihnă, dar chiar dacă joacă toți 3, mă aștept ca Chicago să acopere acest handicap, ei sunt într-o serie de 4 meciuri în deplasare dintre care au câștigat 3 și acum îl joacă pe al 4-le-a și mă aștept ca Chicago să acopere acest handicap.

     Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Detroit Pistons și Dallas Mavericks, partida ce se disputa în Little Caesars Arena din Detroit.

     Îmi place Detroit să acopere handicapul, chiar dacă sunt într-o serie mai slabă în acest moment nu au probleme de lot și au acoperit în general handicapul, iar în meciurile de acasă vor avea o șansă și nu vor pierde la acest handicap, cred ca diferența va fi sub 10 puncte acoperite de Detroit care sunt o echipă tânăr și talentată și această echipă va arăta diferit în sezonul viitor.

Cota bilet : 1,97;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate